Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mesut Duran Korosu'ndan 2017'ye konserli yemekle veda

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde verdiği konserlerle gönüllerde taht kuran Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Müzik Derneği 2017 yılına dernek üyeleriyle birlikte düzenledikleri birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği ile veda etti.

        Derneğin düzenlenen yemekli etkinliğinde; dernek bünyesindeki koro da birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri, TRT Sanatçısı Şef Selim Gönüldaş'ın yönetiminde seslendirerek adeta kulakların pasını sildi.

        Funda Öztolan'ın sunduğu geceye katılan üyelerin ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik ettikleri, İzmir Marşı ile başlayıp, 10. Yıl Marşı ile sona eren konserli yemekle ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Müzik Derneği Başkanı Ethem Öztolan, 2017'ye veda edip, 2018 yılını dernek üyeleriyle birlikte karşılamak için düzenledikleri etkinliğe katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Şef Gönüldaş'ın öncülüğünde, korist sanatçılar ve dernek üyeleriyle birlikte düzenledikleri etkinliği bir 'şölen' olarak nitelendiren Ethem Öztolan, yeni yılın Ayvalık ve Türkiye için hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

        Muhabirimize açıklamalarda bulunan derneğin koro şefi TRT Sanatçısı Selim Gönüldaş da, "Dernek olarak her yıl olduğu gibi, bu yılda özellikle yaz konserlerimizde binlerce insanımızın katıldığı büyük konserlere imza attık. İnşallah bundan sonra da Ayvalık'ta en başarılı konserlere imza atmayı planlıyoruz" diye konuştu.

        (SS-EME)

        17.12.2017 16:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler