Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor devreyi lider tamamladı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyespor, evinde oynadığı maçta Kulaspor'u Ümit ve Kerem'in attığı gollerle 2-0 yenerek ligin ilk devresini lider tamamladı.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 9. haftasında Kulaspor ile karşılaştı. Ramiz Turan Stadında oynanan ve İbrahim Çağlar Uyarcan, Ahmet Türkeş ve Refik Koçoğlu'nun yönettiği maçı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile Yöneticiler ve taraftarlar izledi.

        Taraftarlarının yoğun desteğiyle maça etkili başlayan Yeşil-beyazlılar, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda da rakip kalede gol arayan Salihli Belediyespor, Ümit'in muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. Oyuna ikinci yarı giren Kerem, attığı golle maçın skorunu belirledi 2-0. Maçın ikinci yarısında Kulaspor'dan Akın kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

        Salihli Belediyespor, aldığı bu galibiyetle 22 puana yükselerek grubu lider tamamladı. Kulaspor ise 16 puanda kaldı.

        Maçı kazanarak ilk yarıyı lider bitiren futbolcular ile Antrenörler Adem Başaran ve Murat Kahraman'ı kutlayan Başkan Kayda, "Sizlerin başaracağınıza her zaman inandık. İkinci yarıda da başarılar diliyorum. Destek bizden başarı sizden" dedi.

        (BA-SC)

        17.12.2017 17:42:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler