Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar oldu

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) – CHP Altıeylül İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulunda Haydar Çuhadar başkanlığa seçildi.

        Üç adayın listesiyle gidilen kongrede 406 delegeden 320'si oy kullandı. Üç aday ile gidilen kongrede Haydar Çuhadar 133 oy alarak seçimi kazanırken mevcut başkan Yusuf Yüksel 108 oy, Ayla Kaymaz ise 79 oyda kaldı. Kongrede 133 oy alarak seçimi kazanan Haydar Çuhadar, birliktelik vurgusu yaptı. Ekibiyle birlikte Altıeylül Belediyesi'ni kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Çuhadar, "Mücadele seçimden seçime başlamaz, mücadele seçim bittikten sonra yapılan çalışmalarla kazanılır. Bizi diğer aday arkadaşlarımızdan ayıran fark çok net. Biz ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu projelerdeki temel amacımız halkımızın tüm katmanlarına ulaşarak, onlara dokunmak, bu projelerde ana kademe tüm üyelerimiz olmak üzere, ilçe kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte başaracağız. Biz kendimizden eminiz, bizim bir hedefimiz var. Yerelde Büyükşehir ve Altıeylül belediyelerini kazanmak. Başarılı, tecrübeli, sizlerin takdirini kazanmış değerli yönetim kurulumuz ve siz değerli üyelerimizin katkı ve desteği ile gerçekleştireceğiz" dedi.

        Haydar Çuhadar'ın yönetim listesinde şu isimler yer aldı:

        "Zekiye Uçar, Mehmet Karahan, Sevil Korkmaz, Seyfettin Elibol, Sema Şıt, Nevin Kızıl, Onur Bila, Eylem Ay, Besim Aydın, Gülay Kalay, Erkan Uysal, Yusuf Kıvrak, Namık Galip Güngör, Hakan Eren, Münevver Büyükpehlivan, Ezgi Okur."

        Şoförler Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen CHP Altıeylül İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu'na CHP Balıkesir Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, önceki dönem Milletvekilleri Ergün Aydoğan ve Haluk Ahmet Gümüş katıldı.

        (TS-ÖZ-Y)

        17.12.2017 20:37:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler