Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAL 7. Grup

        - Isparta Davraz:2- Serik Belediyespor:3

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup 13. Haftasında Isparta Davraz kendi evinde Serik Belediyespor 3-2 mağlup oldu.

        Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan maçı İzmir Bölgesinden Emre Bulut, Gökhan Takataş ve Tolga Atasoy üçlüsü yönetti. Serik Belediyespor karşılaşmanın 6. dakikasında Güven ve 21. dakikada Toma'nın golü ile Isparta Davraz Spor karşısında 2-0'lık üstünlük sağladı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Hüseyin'in golü ile Isparta Davraz Spor farklı bire indirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Isparta Davraz Spor'dan 51. dakikada Hüseyin kendisinin ve takımının ikici golünü atarak durumu eşitledi. Çekişmeli geçen mücadelenin 85. dakikasında Serik Belediyespor'dan Mirlan maçın skorunu belirleyen 3 golle buldu. Skor 2-3 Serik Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

        Serik Belediyespor Ligin ilk yarısını 11 puan farkla birinci sırada kapattı. Serik Belediyespor ligin ikinci yarısı 14 Ocak 2018 Pazar günü deplasmanda Mut İdman Yurdu Belediyespor ile oynayacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.12.2017 09:08:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler