Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Belediyespor'a coşkulu karşılama

        (Fotoğraflı)

        Abdurrahman Dulkadir

        KIRŞEHİR (İHA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında Zonguldak Devrekspor'u yenerek ligin ilk yarısını 27 puanla lider tamamlayan Kırşehir Belediyespor'u taraftarı 'Şampiyon Kırşehir' tezahüratları ile karşıladı.

        Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, ligin ilk yarısının son maçında konuk olduğu Devrekspor'u sahasında 4-1 mağlup etti. Taraftarlar, gece saatlerinde Kırşehir'e dönen Kırşehir Belediyespor'u Cacabey Meydanı'nda coşku ile karşıladı.

        Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Veli Şahin, Bölgesel Amatör Lig'de hiçbir kulüple sorunlarının olmadığını ve ligi şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyledi. Şahin, "Bizim ne Kırıkkale ne Bartın ne de Çubuk ile bir derdimiz olamaz. Biz sadece kendi işimizi yapmaya bakacağız. Onun için siz sadece bu takıma sahip çıkın yeter. İnşallah 1 aylık süreyi en iyi şekilde değerlendirdik. İkinci yarıda da Rabbim bizi mahcup etmesin diye dua ediyoruz. Siz destek verin biz çalışmaya devam edelim" diye konuştu.

        Kırşehir Belediyespor ligin ilk yarısını 27 puanla lider tamamladı.

        (AD-EÖ-SK)

        18.12.2017 09:14:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler