Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engel tanımayan yazar okurlarıyla buluştu

        - Simav Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyesi, Yazar Canan Yıldırım Ceylan, okurlarıyla buluştu, şiir kitabını imzaladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşamını sürdüren engelli yazar Canan Yıldırım Ceylan 'Kimsesizlik' adlı şiir kitabını imzalayıp sevenlerine verdi. Şiir kitabı yazarı Canan Yıldırım Ceylan, kendisine ve şiir kitabına gösterilen yakın ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, şiir yazma konusunda engel tanımadığını, ilham kaynağının kimsesizlik teması olduğunu ifade etti.Yıldırım, "Bu güne kadar katıldığım etkinlik ve toplantılarda, toplumun bir parçası olarak görülmek ve birlikte yaşamak beni hayata daha çok bağlıyor" dedi.

        Yıldırım'ın okurları arasında olan Türk Hava Kurumu (THK) Simav Şube Başkanı Mehmet Aydın Uzun, ilk defa geldiği Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneği'ne üye kaydı yaptırdığını belirterek, engelli yazar Yıldırım'ın imzalı şiir kitabını almaktan gurur duyduğunu ifade etti.

        Başkan Uzun, "Canan Yıldırım Ceylan'ın imzalı şiir kitabını almanın duygusal ortamında, engelli kardeşlerimin benden isteği olan okçuluk sporu için sponsorluk sözü veriyorum" diye konuştu. (MEİ-EFE)

        18.12.2017 10:44:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler