Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        12 Yaş Türkiye Tenis Milli Takımı Adana'da belirlendi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) 12 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğinde yapıldı.

        Turnuvaya Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun ve Tekirdağ'dan erkeklerde 114, bayanlarda ise 81 olmak üzere toplam 195 sporcu başvurdu. A. Birol Kasapoğlu'nun başhakemliğini yaptığı turnuva, 32'lik ana tablo ve 32'lik eleme formatında yapıldı. 7 gün süren müsabakalar sonunda erkeklerde Atakan Karahan şampiyon oldu, Eren Özden de ikincilik kupası elde etti.

        Consolation (kaybedenler) müsabakalarının şampiyonu Bora Çankaya da erkekler milli takımının üçüncü üyesi oldu. Kızlarda ise Ela Sekmen şampiyon, Ceylin İpek ikinci, consolation (kaybedenler) şampiyonu Ece Gencer de üçüncülük elde etti.

        2018 Avrupa Kış Kupası mücadelelerinde ülkemizi temsil edecek 12 Yaş Milli Takım oyuncularına kupaları ATDSK Yönetim Kurulu Üyeleri Tenis Kaptanı Sermet Soylu ve Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik tarafından verildi. Günün anısına başhakem Kasapoğlu ile sporculara plaket tabak da hediye edildi.

        (ELF-S)

        18.12.2017 11:13:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler