Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CK Çamlıbel Elektrik'ten ödüllü resim yarışması

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - CK Çamlıbel Elektrik, Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla 'Enerji Tasarrufu' konulu resim yarışması düzenliyor. Ortaokul öğrencilerine yönelik yarışmada dereceye giren öğrenciler CK Çamlıbel Elektrik tarafından altınla ödüllendirilecek.

        CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş, enerjinin etkin ve verimli kullanılması konusunda öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla 'Enerji Tasarrufu' konulu resim yarışması düzenliyor. Ortaokul öğrencilerine yönelik yarışma Sivas, Tokat ve Yozgat Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde yürütülecek. Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından oluşturulan jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren resimlerin sahipleri CK Çamlıbel Elektrik tarafından altınla ödüllendirilecek.

        Resim yarışması ile ilgili açıklamalarda bulunan CK Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin,"CK Çamlıbel Elektrik olarak 'Ağaç Yaş İken Eğilir' anlayışı ile yola çıkarak Sivas, Tokat ve Yozgat'ta genç nesillerde Enerji Tasarrufuna yönelik bir bilinç oluşturmak ve bu bilinci geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda Sivas, Tokat ve Yozgat Mili Eğitim Müdürlükleri ile koordineli bir şekilde ortaokul öğrencilerine yönelik okullarımızda 'Enerji Tasarrufu ve Tasarruf Yöntemleri' konulu eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu seminerlerin öğrencilerimizdeki etkisini görmek ve genç kuşakların Enerji Tasarrufu hakkındaki bakış açılarını, düşüncelerini ve becerilerini görmek için 'Enerji Tasarrufu' konulu bir resim yarışması düzenledik. Yarışma sonrası dereceye giren öğrencilerimizi altınla ödüllendireceğiz." dedi.

        (UY-

        18.12.2017 11:19:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler