Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite gibi eğitim akademisi

        - Edirne Akademi, kadrosunu güçlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dersler, eğitimler ve atölye çalışmalarıyla Edirnelileri, birçok önemli isim ile buluşturan Edirne Akademi'nin kadrosuna Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Elif Uluğ da eklendi.

        Bir süre önce Edirne Belediyesi'nin bünyesinde kurulan Edirne Akademi'de çeşitli konularda düzenlenen dersler, atölye çalışmaları ve eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Edirne'ye adeta ikinci bir üniversite kazandıran Edirne Akademi, kadrosuna bir isim daha ekledi. Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Elif Uluğ, Edirne Akademi'de 'Demokrasi ve İnsan Hakları' konusunda katılımcılara ders verecek.

        Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Elif Uluğ'un 'Demokrasi ve İnsan Hakları' isimli dersi, 21 Aralık Perşembe saat 13.00'da Edirne Akademi'de, akademiye kayıtlı olan katılımcılara yönelik gerçekleştirilecek.

        Edirne Belediye bünyesinde kurulan Edirne Akademi'nin, kentin gelişimine yönelik olumlu katkılar sunacağını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne Akademi, her türlü görüşten, yazarların, gazetecilerin, akademisyenlerin gelip özgürce düşüncelerini söyleyebileceği bir platform. Edirne Akademi'de; dersler, atölye çalışmaları ve eğitimler gerçekleştirilmeye devam edecek. Edirne'ye adeta ikinci bir üniversite kazandıracak olan Edirne Akademi; bilgi düzeyi yüksek, bilinçli, yaşadığı kenti, yaşadığı toprakların kıymetini bilen Edirnelilerin, vizyonunu daha da geliştirecek. Edirne, Edirne Akademi ile daha da güçlenecek" dedi.

        (KU-ÖK-Y)

        18.12.2017 11:53:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler