Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ayan, seyircimize teşekkür ederiz

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesispor, Türkiye Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Petkim Spor'u 85-65 yenerek ligdeki 8. galibiyetini elde etti. Başkan Ahmet Ayan Kurtdereli Spor Salonu'nu dolduran Karesispor taraftarına ve takımına teşekkür etti.

        Karesispor'da yüzler gülüyor. Bu hafta sonu Petkimspor'u karşısında güzel oyun ile galip gelen Karesispor'un Kulüp Başkanı Ahmet Ayan salonunu dolduran Karesispor taraftarlarına ve takımına teşekkür etti. Ayan, ''Çok önemli bir galibiyet aldık. Daha da önemlisi bu galibiyet iyi bir oyun ve Balıkesir'in gerçekten yoğun desteği ve ilgisi altında geldi. Bugün bu salonda takımımıza gerçekten müthiş bir destek vardı. Biz Balıkesir'de basketbol çatısı altında herkesi birleştirmek istiyoruz. Karesispor artık şehrin sahiplendiği, bağrına bastığı ''şehrin takımı'' oldu. Bugün herkes ailesiyle birlikte genciyle yaşlısıyla buradaydı. İz Koleji ve Atatürk İlk Okulu gibi okullarımız aramızdaydı. Balıkesir Üniversitesi'nden EBİTET grubu bizlere destek olmak için salondaydı. Bu durum bizleri motive ediyor. Bu şehrin insanları için daha fazla çalışıp mücadele etmemiz, galibiyetler alarak onları mutlu etmemiz gerektiğini bizler hissediyoruz. Artık bunun üstüne koyarak gitme zamanı. Kurtdereli Spor Salonu'nda bugünkü gibi dolu tribünler önünde oynamaya devam etmek istiyoruz. Buradan salonu dolduran tüm Balıkesir halkına teşekkür etmek istiyorum. 30 Aralık'ta Düzce maçımıza da bekliyoruz'' dedi.

        (HT-MŞ)

        18.12.2017 12:06:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler