Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'nin bebeklerine yeni hediyeler

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 'Bebek Hediye Seti' alımı ihalesi yaptı.

        Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal ve Yardım İşler Müdürlüğü tarafından talep edilen 'Bebek Hediye Seti' alımı işi ihalesi, belediye toplantı salonunda Bilgi İşlem Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Kerim Kandaz başkanlığında yapıldı. Katılımcılar tarafından ihaleye 4 teklif verildi.

        Şeffaf belediyecilik uygulaması kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen ihaleye dört istekli teklif verdi. Yaklaşık maliyetin 121 bin 293,28 TL olan ihaleye isteklilerden verilen en yüksek teklif 130 bin TL iken, en düşük teklif 84 bin 500 TL oldu. Verilen tekliflerin açıklanmasının ardından ihale komisyonu başkanı, tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

        (MK-RFK-Y)

        18.12.2017 12:14:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler