Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da kumar oynayan 15 kişiye ceza kesildi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önceden mühürlenen bir iş yerine yapılan operasyonda kumar oynadıkları tespit edilen 15 kişiye 3 bin 405 TL ceza kesildi.

        Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İl genelinde vatandaşlarımızın huzur ve sükununu sağlamak, gençlerin ve çocukların suça karışmalarını önlemek amacıyla umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde, park ve bahçelerde, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontroller yapılmaktadır. Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce umuma açık işyerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynandığı tespit edilen ve daha önce mühürlendiği tespit edilen bir işyerine yapılan operasyon neticesinde, 1 adet tombala makinesi, 1 adet televizyon, 1 adet kamera, kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır. Kumar oynayan 15 kişiye toplam 3 bin 405 Türk Lirası idari para cezası uygulanmış, işyeri ve sahibi hakkında adli/idari işlem başlatılmıştır" denildi.

        (OA-MP-Y)

        18.12.2017 12:21:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler