Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da 2 kilo 500 gram esrar ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman'da narkotik köpeği "Sarıkız" ile gerçekleştirilen operasyonda 2 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.

        Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde bir araç durdurulmuştur. Araçta sürücü C.K. (25) ile yolcu koltuğunda bulunan U.Y.(26) isimli şahısların şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine Sarıkız uyuşturucu madde arama köpeğiyle arama yapılmış, zulalanmış vaziyette toplam ağırlığı 2 kilo 500 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan iki şüpheli şahıs hakkında, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra şahıslar adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

        (OA-MP-Y)

        18.12.2017 12:26:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler