Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi çalışmalarına başladı

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli de Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Aile Danışma Merkezi çalışmalarına başladı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılması planlanan çalışmalardan biri olan aile danışmanlığı hakkında bilgi verdi. Ekinci, "Ailelerin değişimine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla verilen bir danışmanlık hizmetidir ve bireysel değil ailenin bütün üyeleriyle yürütülür. Temel amaç, aile içinde yaşanan sorunları tanımlamak ve sağlıklı çözüm yolları bulmak, aileyi etkileyen travmatik durumlarla başa çıkma becerisi kazandırmak, aile üyelerinin birbirini daha iyi anlamalarını sağlamak, aile içindeki iletişimi güçlendirmek ve çatışmaları çözmektir. Aile danışmanlığı ailede var olan düzenin sağlıklı devamını sağlamak dışında, alkol, tütün, teknoloji ve madde bağımlılığı gibi spesifik konularda da aileye destek olmayı amaçlamaktadır. Toplumun temeli ailedir. Ailelerimiz ne kadar güçlü bir yapıya sahip olursa toplumda o kadar güçlü olur. Bu amaçla açmış olduğumuz aile danışma merkezimiz 15 Aralık 2017 tarihinden başlayarak her cuma günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında müdürlüğümüz bünyesinde çalışma yapacaktır. Ailelerimiz gerekli bilgi ve aile danışma merkezinden randevu talepleri için müdürlüğümüze telefon ile veya bizzat müracaat edebilirler" dedi.

        (ZZ-Y)

        18.12.2017 12:33:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler