Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik Orkestrası solistlerine plaket

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gençlik Orkestrası'na eşlik eden opera sanatçısı, tenor Hakan Aysev'in de bulunduğu sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin 9 - 18 yaş arası müzisyenlerden kurduğu Antalya'nın ilk BigBand Gençlik Orkestrası'na solist olarak eşlik eden Hakan Aysev, Fulya Ölmez Zorlu ve Alper Kuş'a teşekkür plaketi sundu.

        İnce işler

        Başkan Uysal, cazdan Türk Halk Müziğine, Ajda Pekkan'dan Cem Karaca'ya, Gloria Gaynor, Ray Charles ve Aşık Veysel'e uzanan geniş bir repertuara sahip Gençlik Orkestrası'nın Muratpaşa Belediyesi'nin 'ince işlerinden' biri olduğunu söyledi. "Hayatının her alanında ince işler yapmamız lazım" diyen Başkan Uysal, bu bakış açısının belediyenin kaldırım ve asfalt çalışmalarında, sosyal hizmetlerinden yaşlılara, kadınlara ve çocuklara yönelik tüm faaliyetlerinde var olduğunu dile getirdi.

        Plaket takdim edilen sanatçıların Muratpaşa'da yaşıyor olmasını bir şans olarak gördüklerini aktaran Başkan Uysal, bu işbirliğinin gelecek yıl Opera ve Gösteri Merkezi inşaatının tamamlanmasıyla artarak devam edeceğini söyledi.

        Opera sanatçısı, tenor ve eğitmen Aysev ise Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası'nı "Muhteşem" diyerek anlattı. Konuşmaların ardından Başkan Uysal, sanatçılara teşekkür plaketlerini takdim etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.12.2017 12:34:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler