Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya'ya 105 yeni durak

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da durağı olmayan mahallere, 105 durak monte ediyor.

        Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da otobüs durağı sorununu çözmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Alanya'ya toplam 105 adet durak gönderdi. Duraklar, dört ayrı ekip tarafından mahallelere monte ediliyor.

        Modern duraklar

        Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Alanya'nın her noktasına hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı kışın yağmur ve fırtınadan yazın ise sıcaktan koruyacak modern otobüs duraklarının montajına başladık.15 Mahallemizde çalışmalar tamamlandı. Kısa sürede durak eksiği olan tüm mahallelerimizde bu çalışmayı yapacağız" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.12.2017 12:39:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler