Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık Beşevler Ortaokul yıldız kız futbol takımı il birincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - Bilecik' in Osmaneli ilçesindeki Hisarcık Beşevler Ortaokul'nun yıldız kızlar futbol takımı, Bilecik il birincisi oldu

        Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuvada il birincisi olan Hisarcık Beşevler Ortaokul öğrencileri, bölge turnuvasına girmeye hak kazandı. İlçeye döndüklerinde öğrencileri karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, yaptığı açıklamada eğitime ve spora verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin'e teşekkür ederek, "İlçemizde eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Büyük başarılara imza atan çocuklarımızı, ailelerini, okul müdürlerini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının da devamını diliyorum" dedi.

        (ZZ-Y)

        18.12.2017 12:43:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler