Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da eğitim yatırımları

        - Kaymakam Yapıcı: "Eğitim yatırımlarının takipçisiyiz"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, ilçede eğitim yatırımlarının devam ettiğini belirterek, "Bizler de bu yatırımların takipçisiyiz" dedi.

        Kaymakam Mehmet Yapıcı, ilçede yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Yapıcı yaptığı açıklamada, "İlçemizde eğitim yönünden yatırımlar devam ediyor. Bizler de takipçisiyiz ve 2019 yılında tekli eğitime geçmek için çalışmalarımızı milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte sürdürüyoruz. Fatsa bir eğitim şehridir ve bu anlamda yeni yapılan okullarla daha da üst seviyelere eğitimimiz çıkacaktır. Okullarımız son sistemle yapılıyor ve teknolojik donanımı ile öğrencilerimiz burada eğitimlerini sürdürecekler" diye konuştu.

        Kaymakam Mehmet Yapıcı'ya incelemeler sırasında Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve şube müdürleri eşlik ettiler.

        (AA-SLH-Y)

        18.12.2017 13:58:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler