Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sadullah Çarboğa, Şoförler Odası Başkanlık seçiminde yeniden aday

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Sadullah Çarboğa, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Niğde ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çarboğa, önümüzdeki haftalarda yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden aday olacağını söyledi.

        Şoförler ve Otomobilciler Odası binasında gerçekleştirilen topşantıda önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Oda Başkanlığı konusuna değinen Başkan Sadullah Çarboğa, göreve geldikleri günden bu yana şoför meslektaşlarının tüm sorunlarının çözümü konusunda yakınen ilgilendiklerini ifade etti.

        Başkan olarak değil, tüm şoför meslektaşlarım ve üyeleriyle ağabey-kardeş ilişkisi kurduk. Yönetim Kurulu olarak Niğde için ne yapabiliriz soruları konusunda istişarede bulunuyoruz.

        Yapılacak Şoförler ve Otomobilciler Odasının yapılacak Olağan Genel Kuruluna Başkan adayı olarak katılacak meslektaşlarına başarılar dileyen Çarboğa, "Bu göreve gerçekten yürekten hizmet edecek kişilerin gelmesini isterim. Gelecek arkadaşlarımızın da Niğde'ye hizmet mantığında çalışmasını dilerim" dedi.

        (AÖ-Y)

        18.12.2017 14:56:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler