Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula'da yılbaşı biletlerine yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Yılbaşındaki büyük ikramiyenin hayalini kuran Manisa'nın Kula ilçesindeki vatandaşlar Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

        Yaklaşan yılbaşı öncesi Kula'da Milli Piyango bileti satışları başladı. Tam 60, yarım 30, çeyrek bilet ise 15 TL'den satışa sunulurken, Milli Piyangonun bu yılki büyük ikramiyesi 61 milyon TL olarak belirledi. Kalabalık caddelerde ve belirli noktalarda tezgah açmaya başlayan bilet satıcıları, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Kentte en çok çeyrek bilet satışının yapıldığı belirtildi. Bilet satıcısı Mehmet Kırlı, yılbaşı özel çekilişi için en çok tercih edilen biletlerin İzmir, Karşıyaka, İstanbul ve Ankara biletleri olduğunu ifade ederek, kendi şanslı numarasını arayan talihli adaylarının da bulunduğunu söyledi.

        (HY-ÖND-Y)

        18.12.2017 15:05:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler