Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta Fen Lisesi kampusu tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta İlçesinde yapımına devam edilen Fen Lisesi kampusunun inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

        İstanbul Borsası tarafından yapımı tamamlanan 24 derslikli Fen Lisesinin kampus alanında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen öğrenci yurtları da tamamlandığında 100 erkek ve 100 kız olmak üzere toplam 200 öğrenciye yüksek standartlarda barınma imkanı sağlayacak. Ayrıca Fen Lisesi kampusunda yine İstanbul Borsası tarafından inşa edilen 250 seyirci kapasiteli spor salonu, semt ve halı saha da yeni eğitim ve öğretim yılında faaliyete girecek. Faaliyete girecek olan Fen Lisesi kampusunun toplam yatırım maliyeti ise 10,5 Milyon TL olarak belirlendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, "TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman milletvekilleri, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve tüm kurum amirlerimizle birlikte istişare ederek ilçemizin sorunlarını çözebilmek için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Kahta'nın eğitim kalitesini arttırmak amacıyla 20 dönümlük alanda inşa ettiğimiz Fen Lisesi kampusunda yüksek standartlarda 100'er kişilik kız ve erkek öğrenci yurtları ile spor tesisi en kısa zamanda tamamlanarak öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak" dedi.

        (HT-SD-

        18.12.2017 15:08:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler