Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül ilçesi kışa hazır

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediyesi yaklaşan kış mevsime hazırlık olarak ilçe genelinde tuz dağıtımı yapıldı. Havaların soğumasıyla birlikte, olabilecek buzlanma ve kar yağışına karşı ekipler hazır vaziyete getirildi.

        Altıeylül Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler bu hafta beklenen soğuk hava dalgası öncesinde olası buzlanma ihtimaline karşın önlem aldı. İlçe genelinde resmi kurumlar başta olmak üzere; 25 kilogramlık 1000 adet tuz çuvalının, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan cami, okul, sağlık ocağı, hastane, cem evi ve ihtiyaç olabilecek diğer resmi kurumlara özellikle muhtarlıklar, polis ve jandarma karakollarına tuz dağıtımına başlandı. Altıeylül Belediyesi, karla mücadele kapsamında da dökme olarak 470 ton tuz, 5 adet greyder, 4 adet kazıcı yükleyici, 2 adet tuz serpme makinası, kar küreyici ve 24 saat 2 vardiya halinde tuzlamada çalışan toplamda 4 kürek ekibi ile kar yağışına hazır hale geldi. Ayrıca vatandaşlar, buzlanma gibi olumsuz koşullar nedeniyle ulaşımda güçlük yaşanan yerleri ihbar için 444 06 09 numaralı iletişim hattından ve Altıeylül Belediyesi Sosyal medya hesaplarından talepte bulunabileceklerdir.

        (HT

        18.12.2017 15:32:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler