Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit hentbol müsabakalarına ev sahipliği yaptı

        (Fotoğraflı)

        Bekir Terzioğlu

        BALIKESİR (İHA) - Okullar arası genç erkekler hentbol grup birinciliği müsabakaları Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapıldı

        Gençlik ve Spor Bakanlığı okul sporları faaliyet programı kapsamında yapılan Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol Grup Birinciliği Müsabakaları Edremit Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

        Kız ve Erkek olmak üzere yirmi iki ilin katıldığı müsabakaların teknik toplantısı Edremit Gençlik Merkezinde yapıldı. Yapılan seremoni töreninin ardından müsabakalara başlandı. Edremit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge müsabakaların açılış konuşmasında gençlerden maçlarını fair play ruhi ile oynamalarını istedi ve tüm takımlara başarılar diledi.

        Üç grup halinde yapılan müsabakalar son derece çekişmeli geçti. Tamamlanan müsabakaların sonucunda A grubu birincisi, Manisa Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, B grubu birincisi, İzmir Özel Takev Anadolu Lisesi, C grubu birincisi ise Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

        (EME)

        18.12.2017 15:44:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler