Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mesleki eğitim merkezinden, huzur evine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Havran Mesleki Eğitim Merkezi, Şerife-Ali Soylu Huzurevini ziyaret etti. Mesleki eğitim merkezi öğrencileri yaşlıların saç ve sakal bakımlarını yapıp, kurumun dolaplarında, kapı ve pencerelerinde tadilat yaptılar.

        Ziyarette ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürü, huzurevi sakinleri ile bir araya gelip sohbet ederken mesleki eğitim merkezi öğrencileri yaşlıların saç ve sakal bakımlarını yapıp, kurumun dolaplarında, kapı ve pencerelerinde tadilat yaptılar. Soğuk kış günlerine hazır hale gelen odalarda ki işlerini bitiren öğrenciler yaşlılarla sohbet edip paylaşımda bulundu. Etkinliğin ardından Havran Kaymakamı Şeref Aydın sık sık ziyarete geleceğini belirterek kurumdan ayrıldı.

        Ziyarete Havran Kaymakamı Şeref Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Tonel ve öğrenciler katıldı.

        (EME)

        18.12.2017 15:45:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler