Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yaralı, AK Parti ilçe yönetimini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette, 9 Eylül 2017 tarihinde yapılan AK Parti Saruhanlı 6. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığı görevine tekrar seçilen Ahmet Gökmen ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti'nin 16 yıldır milletin desteğiyle gönüllerde bir tutku haline geldiğini söyledi. AK Parti hareketinin genelde ve yerelde emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edeceğini ifade eden Yaralı, "2002, 2007, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sandıktan her defasında zaferle, daha da güçlenerek çıkan ak sevda hareketi tüm engellemelere rağmen 16 yıldır dimdik ayakta durmaktadır. Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 yolunda 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden AK Parti, Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda durmaksızın ilerlemeye devam edecek. Bizlerde bu yolda üzerimize düşen görevleri yerine getirecek, milletimize hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

        AK Parti İlçe Başkanı Gökmen ise mensubu olmaktan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğunu belirttiği Adalet ve Kalkınma Partisi'nin "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" düsturuyla Saruhanlı'yı ve Türkiye'yi daha güçlü yarınlara taşıyacağını, bu uğurda Başkan Yaralı ve dava arkadaşlarıyla omuz omuza çalışamaya devam edeceklerini kaydetti.

        (AŞ-ÖND-Y)

        18.12.2017 15:50:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler