Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYOP Başkanı Arga gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden, Ayvalık Otelciler ve Pansiyoncular Başkanı Ayvalık Belediyesi'nin bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Arga sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Ayvalık'ta yardımseverliği ve dost canlılığının yanı sıra yapmış olduğu başarılı çalışmalarla 7'den 77'ye herkesin gönlünde taht kuran evli ve bir çocuk annesi Hatice Arga'nın cenazesi Ayvalık Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Saatli Camii'ye getirildi. Burada kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristanı'na götürülen Arga'nın cenazesi yüzlerce seveninin gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Cenazede; Hatice Arga'nın ailesi, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Ayvalık Belediyesi'nin geçtiğimiz dönem ve halen görev yapan belediye meclis üyeleri, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu.

        Cenazede; Hatice Arga'nın eşi Yalçın Arga ile çiftin işitme engelli çocukları Baha Arga'nın derin üzüntüsü ise yürekleri dağladı.

        (SS-

        18.12.2017 15:51:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler