Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Girişimciler, Başkan Karaçoban'la 'Sultaniye Üzümü'nü görüştüler

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Girişimciler Derneği Başkanı Yılmaz Caşka ve yönetim kurulu üyesi Elif Çevikbaş, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı ziyaret ederek, Alaşehir Sultaniye üzümünün tanıtımı ve pazarlaması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

        Başkanlık makamındaki ziyarette, belediye meclis üyesi Barış Acar, Girelli Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, Belenyaka Mahalle Muhtarı Ahmet Yücel ve Alaşehir Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhsin Çalışkan da hazır bulundu. Sultaniye üzümünün tanıtımı ve pazarlanması konusunda yaptıkları çalışmalardan söz eden Alaşehir Girişimciler Derneği Başkanı Yılmaz Caşka, kendilerine verilen destekten dolayı Başkan Karaçoban'a teşekkür etti. Ayrıca Başkan Caşka, 21 Aralık 2017 tarihinde Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek olan Dünya Kooperatifçilik Günü'ne Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı davet etti. Sultaniye üzümünün Alaşehir için çok önemli bir ürün olduğunu aktaran Başkan Karaçoban ise "Alaşehir genç girişimcilerin Alaşehir Sultaniye üzümünün tanıtımında attıkları adımın hem çiftçimiz ve Alaşehirli vatandaşlarımızın kanayan yarası olan pazar bulma sıkıntısını bir nebze olsun çözmede katkıda bulunacağını inanıyorum. Yapmış oldukları projeden dolayı kendilerini destekliyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

        (ÖND-

        18.12.2017 16:33:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler