Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İkra Kolejinde Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan değişiklik ile Hicri Takvimine göre kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman İkra Koleji program düzenledi.

        Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri ile devam etti. Minik öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı. Şiirler ve ilahilerin seslendirildiği etkinliğin sonunda sahnelenen tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösteriye katılan çocuklarını büyük bir hayranlıkla takip eden veliler onların bu heyecanlarına ortak oldu.

        Gecenin anlam ve önemi hakkında açıklamada bulunan İkra Koleji Müdürü Süleyman Toprak, amaçlarının çocukları Peygamber sevgisi ile büyütmek olduğunu vurgularken, Mevlid-i Nebi kutlamalarını her yıl okulda geleneksel hale getireceklerini söyledi.

        Toprak ayrıca, geceye gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirtti.

        Okulun konferans salonunda tertip edilen geceye Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya'nın yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi ve davetli katıldı.

        (AHM-AA-Y)

        18.12.2017 16:42:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler