Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan Basri Özkan adaylığını açıkladı

        (Fotoğraflı)

        Erdal Akbuğa

        MALATYA (İHA) - Hasan Basri Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 23 Aralık'ta yapacağı İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

        CHP Malatya İl kongre tarihinin yaklaşması ile adaylarda yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son olarak, adaylığını açıklayan isim Hasan Basri Özkan oldu. CHP Malatya il binasında, adaylığını duyuran Özkan, adaylık kararının, "hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir, gelecekte de içermeyecektir" diye konuştu.

        Özkan, "Değerli Malatyalılar, Malatya Dışında Yaşayan Hemşehrilerim ve Cumhuriyet Halk Partili Yol, Kader Arkadaşlarım, Sevgili Dostlarım; Bugün katılımınızla onurlandırdığınız bu toplantıda kardeşliğimizi pekiştirmek adına sevgi ve emeğe talip olduğumuzu geçmiş ve gelecek kuşaklar köprüsünü inşa edip sevgiyi birliği iriliği diriliği sağlamak üzere yola çıktığımızı sizlerle ve kamuoyu ile paylaşmak için buradayız. Büyük bir aile olan doğduğum, doyduğum, yaşamaktan büyük keyif ve onur aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru gördüğüm Malatya'mızın Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını adaylığımı açıklamaktan gurur ve onur duyuyorum. Son 1 yıldır görüştüğüm birçok partili büyüğüm, yaşça büyüğüm, partimizin her kademesinden uzun yıllardır tanıştığım partililerim, Üniversitemizin değerli akademisyenleri, Çiftçileri, genç arkadaşlarım ve dostlarım bu kararın alınmasında en büyük etkenlerdir ve bu karar hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir, gelecekte de içermeyecektir" diye konuştu.

        CHP İl Başkanı Enver kiraz ise Hasan Basri Özkan başarılar diledi

        (EA-SD-Y)

        18.12.2017 16:42:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler