Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalp hastası vatandaş yardım bekliyor

        - Rahatsızlığı nedeniyle çalışmadığını söyleyen kalp hastası Mehmetcan Argün, geçimini sağlamakta güçlük çekiyor

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş'ta kalp rahatsızlığından dolayı herhangi bir işte çalışamayan Mehmetcan Argün, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

        Merkeze bağlı Sütlüce köyünde ikamet eden 2 çocuk babası Mehmetcan Argün, kalp rahatsızlığı nedeniyle herhangi bir işte çalışamadığını söyledi. Geçimini komşularının yardımıyla sağladığını ifade eden Mehmetcan Argün, havaların soğuduğunu ve büyük sıkıntı yaşadığını kaydetti. Isınmak için etraftan odun ve karton parçaları toplamak zorunda kaldığını dile getiren Argün, "Şu anda evimde ne yakacak ne de yiyecek var. Kış mevsimine girdik ve havalar aşırı derecede soğudu. Komşuların getirdiği yiyeceklerle karnımızı doyuruyoruz, ama ısınma konusunda sıkıntı çekiyoruz. Bazen sokaklarda ağaç parçaları veya karton toplayarak evime götürüyorum" dedi.

        Geçimini sağlamak için daha önce tanıdıklarından borç aldığını da ifade eden Argün, "Borcum 70 bin lirayı bulmuş durumda. Ben geçimimi dahi yapamazken, 70 bin lirayı nasıl ödeyeceğim, şaşırdım kaldım. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından 3 ayda bir 300 lira veriliyor, ama bununla geçim nasıl olacak. Şu anda evimde ne yiyecek ne de yakacak var. Hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum" diye konuştu.

        (NA-MSA-Y)

        18.12.2017 16:44:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler