Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HARÜSEM çocuk kampusu Piazza'da atölye çalışması yaptı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfalı çocuklar için Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) Çocuk Kampusu ile birlikte atölye çalışması düzenledi.

        Piazza AVM, geçtiğimiz hafta sonu minik ziyaretçileri için özel bir atölye çalışmasına ev sahipliği yaptı. Farklı aktivitelerle çocukların eğlenerek öğrenmelerine imkan sağlayan AVM, HARÜSEM Çocuk Kampüsü ile birlikte düzenlediği atölye çalışmasında küçük konuklarını ağırladı. Eğitsel ve bilimsel aktivitelerle çocukların gelişimine katkı sağlayan Piazza AVM'nin etkinlik alanında gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katılan çocuklar, HARÜSEM eğitmenlerinin gözetiminde ebru sanatı ve Japon kağıt katlama sanatı origaminin inceliklerini öğrenme imkanı buldu. Alçı yapımı, boyama atölyesi ve atık malzemelerden oyuncak yapımı atölyesi çalışmalarında hayal dünyalarının sınırlarını zorlayan çocuklar, robot algoritma atölyesinde doyasıya eğlendi.

        Şanlıurfalıların buluşma noktası olan AVM'de Cumartesi ve Pazar günleri 12.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilen 5 farklı atölye çalışmasına katılan çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini de yaşadı.

        AVM'nin küçük ziyaretçileri, atölye çalışmalarında yeni arkadaşlar edinip, birbirinden farklı ve eşsiz çalışmalara imza atarken, aileleri de bu anları cep telefonları ile fotoğrafladı. HARÜSEM Çocuk Kampüsü Müdürü Esma Yetkin, AVM işbirliğinde düzenledikleri atölye çalışmalarında, çocukların el becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Zeka oyunları, algoritma eğitimleri ile çocukların pratik düşünmesine ve sorunlara çözümcül yaklaşmalarına olanak sağladıklarını belirten Yetkin, özgüveni yüksek, üretken ve özgür düşünebilen sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yetkin, kendilerine bu imkanı sunan AVM yetkililerine teşekkür etti.

        (AK-SD-Y)

        18.12.2017 16:52:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler