Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli pazar yerine SUMATİK montajı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesindeki kapalı pazar yerine SUMATİK cihazının montajını yaparak hizmete aldı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde su faturası ödeme ve kartlı sayaçlara dolum yapılabilmesi için hizmet veren SUMATİK'lerin sayısını gün geçtikçe artırıyor. Vatandaşların tahsilat merkezlerinde zaman kaybetmesinin önüne geçmek için il genelinde 23 adet SUMATİK noktası hizmet veriyor. Yeni ödeme noktalarıyla abonelerin fatura işlemlerinde büyük kolaylık sağlayan SUMATİK uygulaması, Salihli pazaryerinde de hizmet vermeye başladı. Yeni kurulan SUMATİK ile nakit ve kredi kartı kullanılarak fatura ödemeleri gerçekleştiriliyor. 7 gün 24 saat hizmet veren SUMATİK'lerde ayrıca kartlı sayaçlar için su yükleme işlemleri de kolay bir şekilde yapılabiliyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen,"Vatandaşlarımızın su faturası ödeme ve kartlarına kredi yükleme işlemlerini daha rahat yapabilmeleri için il genelinde SUMATİK uygulamamızı yaygınlaştırıyoruz. Bugün 23 cihaz ile hizmet verdiğimiz ilimizde, bu sayıyı 40'a çıkarmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte MANULAŞ ile yaptığımız anlaşma gereği, vatandaşlarımız su faturalarını ödeme merkezlerinde gerçekleştirebiliyor. Tüm ilçelerimizde bulunan hizmet binalarımızdaki veznelerimizin dışında 23 adet SUMATİK, 50 adet MANULAŞ bayisi ve 7 adet MASKİ Pratik cihazı ile hizmet vermekteyiz. Mobil tahsilat araçlarımızla da fatura ödeme işlemlerini vatandaşlarımızın ayağına kadar götürüyoruz. İdaremizin, hayata geçirdiği uygulamalar ile vatandaşlarımız, veznelerimize gelmeden rahat bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilmektedir" ifadelerini kullandı.

        (ÖND-

        18.12.2017 17:29:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler