Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniyeli basketbolcular çeyrek finale yükseldi

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Basketbol Bölge Şampiyonasına katılan Osmaniye kız ve erkek takımları, çeyrek finale yükseldi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ANALİG Basketbol Bölge Şampiyonası grup müsabakalarının Antalya'da yapıldığını belirtti.

        Oynanan karşılaşmalar sonucunda Osmaniye kız ve erkek basketbol takımlarının, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiğini bildiren Demir, "Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Demir, tesisleşmede yapılan yatırımların karşılığını almaya başladıklarını da ifade ederek, "İlimizde tesisleşme konusunda önemli yatırımlar yaptık ve yapamaya devam ediyoruz. Tesisleşme arttıkça başarıda beraberinde geliyor. İlimizin gençleri spora yatkın Yeter ki kendilerine inansınlar disiplinli çalışma ardından mutlaka başarı sporcularımızın peşinden gelecektir" şeklinde konuştu.

        ANALİG Basketbol Bölge Şampiyonası çeyrek final müsabakaları 09-11 Mart 2018 tarihleri arasında Karaman'da gerçekleşecek.

        (RSL-S)

        18.12.2017 17:47:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler