Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak, TEMA Vakfı Çorlu Şubesi ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - TEMA Vakfı Çorlu Şube Başkanı Ahmet Cömert ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti. Vakıf Üyeleri, ziyarette faaliyetleri ile ilgili Başkan Albayrak'a bilgiler verildi.

        Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette TEMA Vakfı Çorlu Şube Başkanı Ahmet Cömert ve Yönetim Kurulu Üyeleri, şube çalışmaları hakkında Başkan Albayrak'ı bilgilendirirken, bundan sonraki çalışmalarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde çalışmak istediklerini ifade ettiler. Başkan Albayrak da TEMA Vakfı'nın çalışmalarından memnun olduklarını, bundan sonraki faaliyetlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, TEMA Vakfı'nı destekleyeceklerini söyledi.

        Ziyaretin sonunda TEMA Vakfı Çorlu Şube Başkanı Ahmet Cömert ve Yönetim Kurulu Üyeleri, misafirperverliğinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ederken, Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        (EG-MEF-Y)

        18.12.2017 17:49:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler