Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADÜ Devlet Konservatuarı Öğrencilerinden dönem sonu konseri

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Lisans ve Ortaokul Öğrencileri Kuşadası Erkan Yücel Sahnesi'nde muhteşem bir konser verdi.

        Geçtiğimiz yıl Kuşadası Belediyesi'nin desteğiyle eğitim yaşamına başlayan ADÜ Devlet Konservatuvarı Ortaokulu öğrencilerinin ilk kez canlı performans sergilediği konser Kuşadalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

        ADÜ Devlet Konservatuvarı lisans ve ortaokul öğrencileri 2017-2018 eğitim öğretim yılı güz dönemi sonu konseriyle Kuşadalı sanatseverlerle buluştu. Konser açılışında konuşan ADÜ Devlet Konservatuvarı Müdür Vekili Doç. Dr. Abdullah Tanrısevdi, öğrencilerinin konsere gece gündüz demeden hazırlandıklarını belirterek organizasyona katkı sunan Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti.

        ADÜ Devlet Konservatuvarı ortaokul beş ve altıncı sınıf öğrencileriyle lisans öğrencilerinin piyano, keman ve çello ile gerçekleştirdikleri canlı performanslar konsere katılan sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

        (ZH-MB-Y)

        18.12.2017 20:57:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler