Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır polisinden aranan şahıslara operasyon: 3 gözaltı

        (Fotoğraflı)

        Aydın Yorat

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da uyuşturucu madde, silah ve aranan şahısların bulunduğu ihbarıyla bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kilo 615 gram da uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, araması bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

        Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, dün gece saatlerinde Yenişehir ilçesindeki bir eve operasyon düzenledi. Uyuşturucu madde, silah ve aranan şahısların bulunduğu ihbarı ile düzenlenen operasyonda evde, 23 adet evden hırsızlık, başkasına ait kimlik kullanmak, dolandırıcılık, oto hırsızlığı, kapkaç ve yağma suçlarından kaydı bulunan Ş.A., 3 adet evden hırsızlık kaydı bulunan M.S., kapkaç, yağma ve evden hırsızlık suçlarından kaydı bulunan V.K. ile kullanmak için uyuşturucu temin etmek ve kayıp araması bulunan B.B.'nin bulunduğu tespit edildi. Yapılan GBT sorgulamasında V.K.'nın hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan aranmasının olduğu, Ş.A.'nın yoklama kaçağı olarak arandığı, M.S.'nin hırsızlık ve yağma suçlarından 3 adet aramasının olduğu ve B.B.'nin de kayıp şahıs olarak aramasının olduğu belirlendi.

        Evde yapılan aramada, 1 kilo 615 gram esrar maddesi ele geçirilirken, V.K., M.S. ve Ş.A. gözaltına alınarak Narkotikle Mücadele Şube Müdürlüğüne, B.B.'de Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

        (YRT-MP-Y)

        19.12.2017 09:54:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler