Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı'nın karikatürleri beğeni topluyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncü kez düzenlenen Ulusal Karikatür Yarışmasında dereceye giren karikatürler kültür merkezleri ve kütüphanelerde sergileniyor. Birbirinden başarılı eserleri ilgiyle takip eden vatandaşlar, çalışmalara tam not veriyor.

        Bayraklı'da "İç ve dış göçler (mülteciler)" konulu karikatür yarışmasında ödül kazanan ve sergilenmeye değer görülen eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Dereceye girenlere ödüller dağıtılmasının ardından birbirinden değerli eserler Bayraklı'nın kültür merkezlerinde iki ve kütüphanelerinde ise beş farklı grup halinde sergilenmeye başladı. Bayraklı Belediyesinin ulusal çapta düzenlediği ve yoğun ilginin olduğu yarışmaya 202 çizer 310 eserle katılmıştı.

        Karikatürlerin sergileneceği yerler

        7-28 Aralık arasında; 75'inci yıl, İhsan Alyanak, Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezlerinde ve Atatürk Açık Hava Tiyatrosunda sergilenecek karikatürler, 4 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında da ilçe kütüphanelerinde ziyaretçilerle buluşacak. Detaylı bilgiye 0 (232) 477 20 00 telefon numarasından ulaşılabilecek.

        Sanata desteğimiz sürecek

        Bayraklı Belediyesi olarak bu yıl 3'üncü kez karikatür yarışması düzenlediklerini ve yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Karikatür sanatının devam etmesi, insanların özgürce kalemlerini oynatabilmesi için bu yarışmamızı sürdüreceğiz. Karikatürlerin her biri görülmeye değer. Birbirinden başarılı çalışmalar var. Elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz. Sanata ve sanatçıya desteğimiz sürecek" dedi.

        (CA)

        19.12.2017 10:02:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler