Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu'ndan veli ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu'nun idareci ve öğretmenleri, velileri evlerinde ziyaret etti.

        Okul Müdürü İsmail Yıldız, öğrencilerin akademik başarıları, ders çalışma yöntemleri gibi konularda bilgiler vermek, öğrencilerin velilerini daha yakından tanımak ve var olan problemlere birlikte çözümler bulmak adına velileri öğretmen arkadaşlarla birlikte belli aralıklarla ziyaret ettiklerini söyledi.

        Yıldız, "Rehber öğretmenimizin de bulunduğu çok sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmeler hem öğrenci, hem de veli üzerinde son derece olumlu etkiler bırakıyor. Okul veli işbirliğini de artıran ve güçlendiren bu etkinlikler sayesinde velilerimizin okulumuza gelmesini ve bizlerle fikir alış verişinde bulunmasını arzu ediyoruz. Ayrıca okulumuzda her ay rutin olarak yaptığımız veli toplantılarının önemini anlatıyoruz. Okul idaresi olarak tüm bu etkinliklere katılan ve bizlere kapılarını açan velilerimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.(YD-EFE)

        19.12.2017 10:16:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler