Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Almanya'daki Yeniceliler başkanlarını seçti

        - Almanya Karabük - Yenice Ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği olağan kongresi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Almanya'da bulunan Karabük-Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu dernek binasında gerçekleştirdi.

        Dernek binasında yapılan kongre de Divan Başkanlığına Onursal Başkan Muharem Doğancı, Divan Başkan Yardımcılığına Hüseyin Dereli ve katipliğe ise Veyis Ören seçildi.

        Kongrede Kurucular Kurulu Başkanı Hasan İbik ve İcra Kurulu Başkanı İbrahim Doğancı' nın açılış ve faaliyet raporlarının okunmasından sonra seçimlere geçildi.

        Yapılan seçimde Kurucular Kurulu Başkanlığına Dursun Döngel, Kurucular Kurulu Başkan Yardımcılığına Abdullah Ören, Sekreterliğe ise Mustafa Onur seçildi.

        Döngel, kongrede yaptığı konuşmada kendilerini seçerek göreve layık gördükleri üiçin tüm üyelere teşekkür ederek, "İcra Kurulu Başkanı ve siz değerli hemşerilerimizle beraber, ülkemizin ve Karabük'ün Almanya'daki sesi olacağız" dedi.

        (YE-YE-Y)

        19.12.2017 15:46:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler