Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır Kaymakamından istihbarat ve kaçakçılık ekiplerine başarı belgesi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, istihbarat ve kaçakçılık ekibine başarı belgesi verdi.

        Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu Çıldır Aktaş Sınır kapısında görevli olan Aktaş Mülki İdare Amirliği İstihbarat ve Kaçakçılık ekibini makamında kabul etti.

        Aktaş Mülki İdare Amirliği İstihbarat ve Kaçakçılık Ekipleri Aktaş Sınır Kapısında yapmış olduğu operasyonlarda 1171 koli (585 bin 500 paket) çeşitli markalarda sigara ve 415 koli (3071 kilo gram) tütün ele geçirmişti. Yapmış oldukları başarılı operasyonlarda üstün gayret ve emek harcayan Aktaş Mülki İdare Amirliği İstihbarat ve Kaçakçılık ekiplerini tebrik eden Kaymakam İmamoğlu, kendilerine başarı belgesi verdi.

        Aktaş Sınır Kapısında görevli bulunan Aktaş Mülki İdare Amirliği İstihbarat ve Kaçakçılık Ekiplerinin son derece titiz çalıştıklarını dile getiren Kaymakam İmamoğlu, "Çıldır Aktaş Sınır Kapımızda her geçen gün araç ve insan sirkülasyonu artıyor. Orada görevli olan İstihbarat ve Kaçakçılık ekiplerimiz 24 saat gecesini gündüzüne katarak görev yapıyor. Vermiş oldukları emeğin ve göstermiş oldukları üstün gayretin sonucunda kaçakçılara göz açtırmıyorlar. Çıldır Aktaş Sınır Kapımızda bu zihniyetteki art niyetli kişi ve kişilere kesinlikle izin verilmeyecektir. Aktaş Mülki İdare Amirliği İstihbarat ve Kaçakçılık ekiplerimizi yürekten kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

        (ARV-AT-Y)

        19.12.2017 16:11:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler