Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suşehri'nde "Çocuk sağlığı ve hastalıkları" konulu sergi

        - Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen "Çocuk sağlığı ve hastalıkları" konulu sergi törenle açıldı.

        (Fotoğraflı)

        Nevzat Yücel

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen "Çocuk sağlığı ve hastalıkları" konulu sergi törenle açıldı.

        Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından "Çocuk sağlığı ve hastalıkları" konulu sergi düzenlendi. Serginin açılışını Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hilmi Ataseven yaptı.

        Burada bir konuşma yapan Ataseven, "Çocuk Gelişimi öğrencilerimizin yapmış olduğu sergide başarılı çalışmaları gördüm. Bu çalışma öğrencilerimizin ilk görsel sanatlarıdır. Güzel çalışmaları sergileyerek bizlere sundukları için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

        Sergi hakkında açıklama yapan Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Didem Kayahan Yüksel, Çocuk gelişimi olarak ilçede bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir sergiyi açtıklarını kaydederek, Serginin oluşumunda emeği olan Öğrencileri ve Serginin açılmasında emeği olan Okul idaresine teşekkür etti.

        (GF-Y)

        19.12.2017 16:45:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler