Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Mahallesinde de taziye evi inşaatına başlandı

        (Fotoğraflı)

        Ali Koyuncu

        GAZİANTEP (İHA) - Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır'ın söz verdiği her mahalleye taziye evi projeleri bir bir hayata geçiriliyor. İlçede son olarak ise Kartal Mahallesi'nde kaziye evi yapımına başladı.

        Nurdağı Kartal Mahallesinde iki katlı olarak inşa edilecek olan ve köy konağı olarak da kullanılabilecek Taziye Evi Çok Amaçlı Sosyal Tesis inşaatına başlandı. Tesisin her katı 200 metrekare alanda iki katlı olarak inşa edilecek. Kapalı alan, bahçe ve otopark ile birlikte toplam 400 metrekare alanda yapılacak olan tesiste bay ve bayanlar için ayrı bölümler yer alacak

        Taziye evinin, 3 ay gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

        Belediye Başkanı Yıldırır, taziye evinin kurulacağı arazinin Belediye tarafından satın alınan tapulu arsa olduğunu ifade etti. Yıldırır, "Taziye evinin inşa edileceği alanı mahalleli ile yapılan istişarelerle tespit ettik. Kartal Mahallemize, talep üzerine taziye evi sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Projenin maliyeti yaklaşık 400 bin TL'yi bulacak. Bu miktarın 200 bir kısmını bir firma tarafından karşılanacak, geri kalan kısmını ise belediye olarak biz karşılayacağız. Sadece Kartal Mahallemizde değil, her mahallemize taziye evi yapmak için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

        Yıldırır, ilçedeki yer sorunu çözülen mahallerde vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarına başladıklarını anlatarak, yapılan tesis ve hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

        Kartal Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan ise mahallenin taziye evi ihtiyacına dikkat çekerek, Belediye Başkanı Mehmet yıldırır ve destek veren firma yetkililerine teşekkür etti.

        (AK-SD-Y)

        19.12.2017 17:02:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler