Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yanılmaz: "Büyükşehir mantığıyla hizmet ediyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Kamil Can Kılıç

        ELAZIĞ (İHA) - Göreve geldikleri günden itibaren adeta büyükşehir belediyesi mantığıyla çalıştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ayrım yapmaksızın şehrin her noktasına hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.

        Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği'nin Yazıkonak Belde Belediyesi'ne hibe ettiği tam donanımlı itfaiye aracının teslim ve tanıtım törenine katıldı.

        Çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri kapsamında belediyelere destek olmak ve onların artan iş yükleri karşısında hizmet kapasitelerini artırmak amacıyla çalışmalarımız deva edecek. Hibe edilen itfaiye aracını Yazıkonak Belediyesine ve belde halkına hayırlı olsun. Türkiye Belediyeler Birliği'nin yurt içi ve yurt dışında birçok çalışmaya imza atıyor. Özellikle Türkiye Cumhuriyetler başta olmak üzere Afrika'da ve Trakya kesimindeki ülkelerde yapılan yardımlar TBB'nin hizmet alanları içerisindedir" dedi.

        Elazığ da birçok ilçeye ve beldeye değişik araçlarla yardımcı olduklarını aktaran Başkan Yanılmaz, "Keban, Baskil, Arıcak, Karakoçan, Kovancılar, Palu ilçelerimiz başta olmak üzere yine Yazıkonak, Akçakiraz ve Beyhan beldelerimize değişik şekillerde katkılar sunduk. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren adeta büyükşehir belediyesi mantığıyla çalışıyor ve ayrım yapmaksızın şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

        Vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir belediye hizmeti sunmak amacıyla araç filolarını her geçen gün daha güçlendirdiklerini dile getiren Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, araç desteği için girişimde bulunan Başkan Yanılmaz'ın ayrım yapmaksızın şehrin her noktasına eşit hizmet götürdüğünü ve Yazıkonağı da asla yalnız bırakmadığını kaydetti.

        Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak ise TBB olarak bugüne kadar 950 belediyeye katkı sunduklarını ve bu yardımların devamının artarak sürdürüleceğini kaydetti.

        Törene Başkan Yanılmaz'ın yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Elazığ Belediyesi Meclis Üyeleri ile Yazıkonak sakinleri katıldı.

        (CK-Y)

        19.12.2017 17:33:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler