Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz, artı 2 istihdam için kolları sıvadı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın artı 2 istihdam seferberliği çağrısı üzerine Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da kolları sıvadı ve Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) ile bir araya gelerek artı 2 istihdam için neler yapılabileceğini masaya yatırdı.

        2014 yılında belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana istihdam adına birçok farklı projeyi başlatan ve destekleyen Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın artı 2 istihdam seferberliğine kayıtsız kalmadı. Aynı zamanda kendisi de iş adamı olan Yücel Yılmaz, daha önce yönetiminde yer aldığı Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD)'ta yol arkadaşları ile bir araya gelerek artı 2 istihdam için neler yapılabileceğini masaya yatırdı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde ''Biz artı 2 istihdam sağlayacak olur isek, bu ülkemizin büyüme oranını daha genişletecek ve bu ülkeyi kıskananları da çıldırtacaktır. İş adamlarımıza sesleniyoruz. Her müessesemiz artı olarak ikişer kişi istihdam edecek olursa 11,1'i biz yükseltmeye devam ederiz. Bu halkımın işverenlere olan muhabbetini de arttıracaktır'' diyerek çağrıda bulunduğunu belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla başlayan artı 2 istihdam seferberliği bizler için önemli. Bizler Belediyeler olarak istihdama katkıda bulunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Ben sizlerin bu konudaki desteğini, hem sizlerin hem halkımızın hem de şehrimizin ve ülkemizin gelişip büyüyebilmesi adına gerekli buluyorum" dedi.

        (HT

        20.12.2017 10:12:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler