Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beytüşşebap'ta bin 300 öğrenciye yardım

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Serdar Gükçe

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamlığınca ilçedeki okullarda eğitim gören bin 300 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murt Şener, köyleri gezerek öğrencilere yardımları kendi elleriyle dağıttı.

        Beytüşşebap Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca (SYDV) önceden belirlenen bin 300 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murt Şener, beraberindeki Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, Jandarma Komutanı Serdar Atakan, Emniyet Amiri Oğuz Olgun ve AK Parti İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman ile birlikte, Irak sınırında bulunan Ayvalık, Başaran ve Aşağıdere köylerine gelerek, öğrencilere yardımları kendi elleriyle verdi.

        Kaymakam Şener, fırsat bulup, okulları ziyaret ettiklerini belirterek, "Hem köy ve lojman sıkıntılarını yerinde tespit ettik hem de gelmişken okullardaki muhtaç öğrencilerimize kıyafet ve bot yardımını yaptık, okullarımızın eksikliklerini yerinde görmüş olduk. Hakimlerimiz, savcılarımız, komutanlarımızla beraber köy köy dolaştık. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Çalışmalarımız kapsamında nasip olursa sıkıntıları gidereceğiz" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya ise, "Bin 300 öğrencimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında isimleri istendi. Bizler ilçemize bağlı bütün okullardan hocalarımızın seçmiş olduğu öğrencilerin listesini SYDV'ye verdik. Hediyeler bu gün geldi ve dağıtım gerçekleşti. Başta ilçe kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

        (SRD-MP-Y)

        20.12.2017 10:27:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler