Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çiftçi, gece gündüz ziyaretlere devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, bu kapsamda Kırklareli Devlet Hastanesi, Babaeski Devlet Hastanesi ve Lüleburgaz Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

        Vali Orhan Çiftçi, ilk olarak Babaeski ilçesini ziyaret ederek, Eski Devlet Hastanesi alanında ve yeni yapılan Babaeski Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Vali Çiftçi, bölgedeki eczaneleri de ziyaret ederek, eczacılar ile sohbet etti.

        Vali Çiftçi, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit'in eşliğinde Babaeski Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, tedavi altındaki hastalar ile sohbet edip, yaşlı hastaların elini öpüp, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Vali Çiftçi, daha sonra, Lüleburgaz ilçesinde hizmet sunan Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile yapımı süren 300 Yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Vali Çiftçi'ye burada İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya eşlik etti.

        Gündüz gerçekleşen ziyaretlerinin ardından Kırklareli Valisi Orhan Çiftçİ, akşam saatlerinde 250 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesini ziyaret etti. Vali Çiftçi burada hastaneyi gezerek yetkililerden bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu.

        Vali Çiftçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve beraberindekiler, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek sohbet edip, acil şifalar diledi.

        (EG-MEF-Y)

        20.12.2017 10:42:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler