Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler 'Sabah Namazı'nda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrenci, öğretmen ve velileri, sabah namazında bir araya geldi. Çavdarhisar Merkez Camisi'nde düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Duaların edildiği etkinlikte sabah namazının kılınmasının ardından katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı.

        İmam Hatip Ortaokulu Sabah Namazı buluşmasına, Okul Müdürü İsmail Yıldız, okul öğretmenlerinin tamamı, Merkez Camii İmamı Ali Çelik, Müezzin Mehmet Ali Gürses, veliler ve tüm öğrenciler katıldı.

        Sabah namazını kıldırmasının ardından katılımcılara teşekkür eden Merkez Camii İmamı Ali Çelik, "Öğrenciler sabah erkenden okula gittiklerinden sabah namazına kalkmayı pek istmezler. Ancak sizler bunun yapılabileceğini bizlere gösterdiniz. Sabah Namazı kılınıp iyi bir kahvaltı sonrası okula gitmek en makbul olanıdır. Camimizdeki bu örnek etkinliğe katıldınız. hepinizin alınlarından öpüyorum. Katılımlarından dolayı öğretmenlerimize ve velilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

        İmam Hatip Ortaokul Müdürü İsmail Yıldız, ''Bizleri bu etkinlikte yalnız bırakmayan öğrenci ve velilerimizden Allah razı olsun. Okul ortamında her zaman bir araya gelemeyen velilerimizi camide buluşturarak, öğrencileriyle birlikte kaynaşmaları istedik. Ayrıca çocuklara cami sevgisini aşılamayı amaçladık. Etkinliğimize katılım yoğun oldu. Katılan tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        20.12.2017 10:48:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler