Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de itfaiye personellerine iş güvenliği eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü personellerine iş güvenliği eğitimi verildi.

        Silopi Belediyesi İtfaiye bahçesinde kurulan arama kurtarma malzemeleri ile İtfaiye personellerine verilen eğitime İtfaiye Müdürü Mehmet Emin Güler de katıldı. Herhangi bir kaza anında personelin nasıl davranacağını aktaran eğitmenler, arama kurtarma malzemelerinin hangi durumda ne işe yaradığını uygulamalı gösterdi. Yer yer personellerin aklına takılan soruları da cevaplayan eğitmenler, eğitimin ardından ilçeden ayrıldı.

        Konu ile ilgili açıklama da bulunan İtfaiye Müdürü Emin Güler, her şeyden önce iş güvenliğinin sağlanması gerektiğini ve teşkilat olarak bu konu da titizlik gösterdiklerini söyledi. Olay anın da soğuk kanlı bir şekil de iş güvenliği sağlandıktan sonra müdahale edilmesi gerektiğini savunan Güler, "Birinin hayatını kurtaracakken kendi hayatımızı da tehlikeye atmamalıyız. Zira kendi iş güvenliğimizi sağlayamazsak hem bizim hem de olay mahallinde yaralanan şahısların hayatını tehlikeye atmış olacağız. Bizler Silopi Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak bu tür eğitimlere çok önem veriyoruz. Sayın Kaymakamımız Savaş Konak'ın da titizlikle üstünde durduğu iş güvenliği eğitimlerine sürekli personellerimiz ile birlikte katılım gerçekleştirerek, personelimize önemini arz ediyoruz" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        20.12.2017 11:03:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler