Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi

        - "Bu şehirdeki değişimi ve gelişimi herkes görüyor"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı ile Talas Erguvan Tesisleri'nde bir araya geldi. Kayseri için olağanüstü bir gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Çelik, şehirdeki değişim ve gelişimin herkes tarafından görüldüğünü söyledi. Başkan Çelik, 2019'daki seçimlerin önemini de vurguladı.

        AK Parti Kocasinan İlçe Yönetimi'nin toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        İlçe Başkanı Muammer Kılıç, ülkemizin birliği ve dirliği için güçlü ve büyük bir ailede çalıştıklarını belirtti. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kocasinan'da 116 mahallenin tamamında çalışmaları olduğunu dile getirerek, "Her gittiğimiz yere yüzümüz ak olarak gidiyoruz" dedi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de belediye başkanlarının yapmış oldukları başarılı hizmet ve yatırımlar sayesinde AK Parti teşkilatlarının çok daha başarılı çalıştıklarını kaydetti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise konuşmasında Kayseri için olağanüstü bir gayret gösterdiklerini söyledi. AK Parti teşkilatlarının ve Kayserililerin başını dik tutacak işler yaptıklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Hürriyet gazetesinin 41 yazarı ilimize geldi. Hamdolsun hepsi de bu şehir farklı bir şehir dediler ve bu şehirdeki gelişime vurgu yaptılar" dedi. Ulaşım, altyapı, kentsel dönüşüm, sosyal faaliyetler ve diğer alanlarda yapılanların her birisini saatlerce anlata bileceklerini ifade eden Başkan Çelik, "Birlik beraberliğimiz devam ettikçe şehrimizi çok daha iyi yerlere getiririz" diye konuştu. Başkan Çelik, 2019 seçimlerinin önemine de vurgu yaparak çok çalışmak gerektiğini belirtti.

        (AÖ-Y)

        20.12.2017 11:23:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler