Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adilcevaz'da TOKİ'nin sorunları görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, TOKİ yönetimiyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        TOKİ yetkilileri, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u ziyaret ederek, yaşadıkları sorunları dile getirdi. TOKİ Site Müdürü Eren Uluğ ve yönetim kurulu üyelerinin talep ve isteklerini dinleyen Başkan Gürsoy, sorunların çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Başkan Necati Gürsoy, TOKİ'de yaşanan sorun ve sıkıntıları gidereceklerini ifade ederek, "Bildiğiniz gibi TOKİ konutlarımızda yaklaşık 400 aile bulunmaktadır. Bu ailelerimizin yaşamış olduğu sıkıntıları TOKİ yetkilileri bizlere iletti. TOKİ yönetimi ile yapmış olduğumuz toplantıda, sorunların başında özellikle yol ve kanalizasyon sorunu olduğunu gördük. Bu kapsamda bahar ayının gelmesiyle birlikte inşallah TOKİ sitesinin iç kısımlarına girerek burada bulunan yaklaşık 7 bin metrekarelik yolu yeniden elden geçirip buralara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Ayrıca TOKİ'nin üst kısmında bulunan TOKİ Şehit Yusuf Sayan Okulu ve Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulunun kanalizasyon şebekesini TOKİ'nin kanalizasyon şebekesinden ayırıp buradaki kanalizasyon sorununu da çözüme kavuşturacağız. İnşallah yapacağımız çalışmalarla TOKİ ve çevresini daha güzel hale getireceğiz. Ayrıca TOKİ'nin yeni yönetimine gelen Eren Uluğ kardeşimiz ve yönetim kurulu üyelerine de yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        TOKİ Site Müdürü Eren Uluğ ise, yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        20.12.2017 12:58:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler